Отзыв о Fiat Tipo 2019 года

Я їздив на Тойота рав4 гібрид і після того, як в неї вʼїхала одна пʼяниця, на роботі (на час ремонту основної машини) дали Фіат Тіпо 2019. Я розумію, що ці машини не можна порівнювати, проте Фіат це жах. Зараз поясню.
Надійність. Розумію, що Фіат та Тойота не можна порівнювати, проте вартість обслуговування для маленького Фіат завелика. На пробігу 77 тис.км зробили ТО (не у офіційного дилера) вартістю близько 50 К. До рав4 я проїхав близько 110 К на Тойота королла і обслуговував у офіційного дилера. ТО більше 15 К не вартувало, а тут 50 (зміна рідин (крім масла в АКПП), амортизаторів, ричаги здається, колодки, диски, помпа та інше. Були питання по паливному насосу, проте його залишили. Після ТО пічка працювала лише на максимумі (іноді правда включалась на інші швидкості, проте не надовго). Аккумулятор також прийшлось замінити.
Керування. Це жах. Автомат прийшов мабуть з 80х. Тиснеш на газ, двигун реве, проходить 3-4 секунди і машина починає трошки розганятися. Динаміка відсутня взагалі. Тут навіть в порівнянні з Тойота Королла її нема, я не кажу про ВАГ. Машина без динаміки в дуже економному режимі споживає близько 10 літрів по місту-це забагато.
Ергономіка. Дуже специфічна та не продумана. Для того щоб пристебнутися требо руку заводити за спину, що дуже не зручно і дивно. І це з зростом 182). Кнопки розміщуються не логічно, кладеш ліву руку і відкриваєш задні вікна, оскільки склопідйомники передніх посунути сильно вперед. І такого багато. Бокові дзеркала дуже малі і не а сферичні, обзор в них жахливий. Спрацьовує сигнал про не пристебнуті паски безпеки на швидкості 5 км-дуже не зручно. Требо пристягатися навіть коли машину на парковці перепарковуєш.
Плюсы и минусы автомобиля
Гарний зовнішній вид
Надійність, вартість обслуговування, специфічна ергономіка,
Совет покупателю
Дуже добре подумайте, краще візьміть і покатайтесь тиждень і зрозумієте все самі. Можливо на механічній коробці машина буде більш економічна і динамічна, автомат як на мене брати взагалі не потрібно
объявления