Отзыв о Fiat Tipo 2019 года
Fiat Tipo
2019
, пробег - 52000 км, двигатель - 1.4 бензин Расход в городе: 9.0 л/100км, по трассе: 6.5 л/100км, средний: 7.5 л/100км
Проїхав 52000км, автомобілем по надійності дуже не довольний. Перший великий мінус, жор масла, великий жор масла! Другий мінус на 52000 зломалося зчеплення в авто. На 52000км!!! Я не шліфую, акуратна їзда, педаль зчеплення не тримаю по 10 секунд. Третій мінус це якій зборки салона. Куча "сверчкив". Дилер похабно поставив газ, заплативши за газ 18500, я отримав кучу незажатих хомутів, а згодом провода до блоку взагалі перетерлися, бо вони їх не закріпили і вони терлися об стальний хомут! По ходовці авто класне, но є два великих мінуси, не раджу це авто, нажаль. Плюсы автомобиля: Розхід палива, дизайн, ходова. Минусы автомобиля: На 52000км зломалося зчеплення!!! Великий жор масла! Совет покупателю: Не раджу авто, так як великий масложор і деталі ненадійні. Логан 2006 року, тягає прицеп, завантажений дровима, картошка та інше. Проїхав 90000 в таких навантаженнях, до машини нарікань взагалі не має. А тут 52000 сраковозка і така поломка. Обсуждение отзываПравдоруб Не встречал ни одного дилера, чтобы нормально ставил ГБО. Ставить только на спец сервисе или у проверенных гаражных мастеров. Ясное дело, что гарантия на двигло при этом слетает. А если ещё наши чудо-депутаты подымут акциз на автогаз, то вообще при таком соотношении цен с бензином от гбо смысла будет очень мало, . Raven Класній автомобіль, мастила в мене не бере , майже всі пишуть що бере, ні разу ще не доливав, питання як потрібно крутити движун щоб він "жер мастило" ? Робив ремонт перевозив весь кафель, керамограніт, фінішку все ок. З щепленням напевно не пощастило і в мерседесів на 10000 купа проблем бувае . +3-1ОТВЕТИТЬ |
Fiat Doblo
2006